Бойко Борисов: Сглобката е паянтова, скърца, но няма друга алтернатива (ВИДЕО)

Бойко Борисов: Сглобката е паянтова, скърца, но няма друга алтернатива (ВИДЕО)

„Ние трябва да се разберем какво искате – да продължим да стоим или не. Ако не искате, разваляме това правителство“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред участниците в зимната академия на младежкия ГЕРБ.

„Понасяме щети в момента и е прав Христо Иванов да казва, че това можем да го счупим. Но какво следва? „Маркет Линкс“, които никак не ни обичат, ни дават 6-7 процента преднина. Но и нищо по-различно от сегашното управление – ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС. А вие продължавате да ме ръчкате да се бием“, каза още той.

„Нещо макар и паянтово съществува. А вие ми задавате въпроси. Аз не дойдох да ми задавате въпроси“, обърна се той към лидера на младежкия ГЕРБ Георг Георгиев, който зададе няколко въпроса към Борисов преди да му даде думата.

„Ние трябва да намерим подходящата формула, която сега работи, скърца, паянтова е – безспорно е така. Дразнят ни много неща, сигурно и при тях е така, но това е единственото логично към момента“, смята Борисов.

„Три години съсипахме всичко, в момента в държавата няма нито един авторитет. Няма нито една институция с авторитет. Как се управлява без авторитет?“, попита той. „На шестия, след като над милиард изхарчихме, за да провеждаме избори, нещо, макар и паянтово, съществува“, допълни бившият премиер.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *