"И най-сериозните хора правят грешки": Ивелин Михайлов се извини на депутатите от "Величие"

"И най-сериозните хора правят грешки": Ивелин Михайлов се извини на депутатите от "Величие"

Ивелин Михайлов се извини на парламентарната група на „Величие“ и на Николай Марков във видео, публикувано на Фейсбук страницата на партията.

„Искам да се извиня на ПГ на партия „Величие“ и полковник Николай Марков, ако по някакъв начин съм ги засегнал, вкарал съм в редиците им някакво разцепление или пък съм подал неправилен сигнал към медиите, всички наши привърженици“, каза Михайлов.

По-рано председателят на ПГ на „Величие“ Николай Марков поиска извинение от Ивелин Михайлов за думите му, че има „пробити“ депутати, които ще подкрепят кабинет на ГЕРБ и че групата се разпада.

„И най-сериозните хора правят грешки. За момента приемаме, че аз съм направил грешка. Изказал съм се бързо и непремерено за тях и очакваме да видим техните действия. До този момент аз съм направил грешка. Когато нямаш доказателства, аз съм човекът, който съм отправил някаква клевета. Извинявам се за това нещо“, каза в „Тази сутрин“ Ивелин Михайлов.

„Тези хора казват, че това не е вярно, ти ни създаваш напрежение. И аз приемам, защото в този момент аз нямам безспорни доказателства. Поради тази причина аз трябва да дам шанс на тези хора да работят“, допълни той. „Ние възникнахме като местна партия с определени проблеми, които има дадена местна общност. Но вече виждаме, че те са национални“, обясни още Михайлов.

По думите му предизборната кампания на „Величие“ е била много евтина. „При нас може да се види, че имаме нула субсидиране. Пътувахме в три държави – Великобритания, Германия и Австрия. Започнахме срещи с хората месец преди кампанията“, обясни Ивелин Михайлов.

„Когато депутатите влязат във властта, някой трябва да свърши работата на място. Затова се разделихме на две – едните хора да ходят на терен сред хората всеки ден и другите, които да са представителите във властта“, поясни още той.

Преди няколко дни стана ясно, че Ивелин Михайлов дължи пари на държавата – почти 650 000 лв. „Аз винаги съм декларирал данъците си, винаги съм ги плащал. Те са обезпечени с имоти, няма как аз да не си платя данъците. Платих 300 000 лв. Някои от фирмите са продадени още 2015 г.“, заяви той.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *