Борислав Михайлов: Имам много голям морал, не чувствам вина за мача

Борислав Михайлов: Имам много голям морал, не чувствам вина за мача

„Имам много голям морал. Къде е колата ми“ – това коментира президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов на излизане от Антикорупционната комисия.

„Разпитаха ме за всякакви неща, които интересуват обществото – финансиране, разхождане на средства – всичко. Всичко, което са искали, съм казал“, добави той за разпита в КПКОНПИ.

Въпреки че беше привикан на разпит там, той е категоричен, че няма разследване за черно тото. На въпрос ще подаде ли оставка той отговори: „Ще ви кажа другата седмица. Имам колективен орган – БФС, на който трябва да кажа какво ще правя“, обясни Михайлов.

Още: Прокуратурата започва проверка на Борислав Михайлов и ръководството на БФС

„Не чувствам вина за мача. Това е мач на УЕФА. УЕФА решава къде и кога да се играе и дали да е с публика. Как ще е уговорен мачът – това са глупости“, подчерта той. „Точно затова УЕФА каза да няма публика“, допълни той след вчерашните кървави протести в София с искане за оставката му.

33-ма бяха задържани след вчерашния протест, а ранените са десетки. Дали на вчерашния протест е имало полицейски произвол – вътрешната проверка на МВР вече започна. Резултатите от нея ще излязат до месец.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *