Богата празнична програма в читалище "Съвременник-1986" в "Тракия"

Богата празнична програма в читалище "Съвременник-1986" в "Тракия"

С поредица от събития Народно читалище „Съвременник-1986“ ще отбележи настъпващите коледни и новогодишни празници. Това съобщиха от културната институция, намираща се в пловдивския район „Тракия„.

На 12 декември, вторник, от 17:30 часа в библиотеката в блок 140 ще се състои откриване на изложба на Бойка Василева, която ще представи оригинални картини със скандинавски мъх.

В сряда, 13 декември, от 18:00 часа ще се състои коледен концерт на Женски народен хор „Плетеница“ с ръководител Елена Петкова и школата по пеене с преподавател Йорданка Маринова. Талантите от читалище „Съвременник-1986“ ще поднесат коледния си поздрав в ритуалната зала на кметство Тракия. Концертът се осъществява с подкрепата на кмета на района Георги Гатев и районната администрация.

На 18 декември, отново от 18:00 часа, в Камерната зала на читалището, намираща се в блок 146, ще се състои концерт на талантите от школата по китара с преподавател Марко Томов.

Два дни по-късно, на 20 декември, Камерната зала в блок 146 ще се огласи и от таланта на малките пианисти от читалището. В концерта, с начален час 18:00, ще вземат участие и пианисти от още две пловдивски читалища: НЧ „Тракия – Пловдив – 2008“ и НЧ „Димитър Благоев – 2009 г. – град Пловдив“.

Екипът на Народно читалище „Съвременник-1986“ кани пловдивчани да споделят празниците с тракийските таланти и им пожелава здраве, благополучие и уют и през новата 2024 година!

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *