Зов за помощ: Млада жена се нуждае от операция на сърцето в Турция

Зов за помощ: Млада жена се нуждае от операция на сърцето в Турция

29-годишна жена се нуждае от помощ. Тя страда от рядко заболяване – вродена сърдечна малформация. Необходима е спешна операция в Турция. Сумата от 42 000 лева е непосилна за семейството ѝ.

Глория е ученичка, когато усеща, че нейното сърце не е като на всички останали. „Имах проблем с това да играя физическо възпитание, имах проблем с тичането. Имах проблем, когато става много топло и усещах, че съм различен човек от всички останали“, казва Глория Ватафова пред bTV.

Преди 10 години e диагностицирана с вродена сърдечна детска малформация. И животът ѝ се преобръща. „Получих сърцебиене и висок пулс, и същата вечер ни закараха в бърза помощ. Сърцето ми беше спряло за почти две минути“, обясни Глория.

Преди 8 години сърцето на Глория е подпомогнато с устройства, за да може да функционира. Но това е временно решение и тя се нуждае от животоспасяваща операция на сърдечна клапа.

„В момента всичко се поддържа с медикаменти и се пазя, колкото може повече. Аз съм 29-годишно момиче, което иска да продължи да се развива и да живее нормално. Вярвам, че механичното ми сърце ще може да бъде коригирано с ваша помощ. Благодаря ви страшно много, ако помогнете на един млад човек да си върне желанието за живот. Мечтая да имам семейство един ден и да постигна всичко, което искам“, казва младата жена.

Ето как да помогнете на Глория, ако желаете и имате възможност:

Банка: Уникредит Булбанк

IBAN: BG82 UNCR 7000 1525 7485 51

BIC: UNCRBGSF

Получател: Глория Василева Ватафова

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *