Зов за помощ: 28-годишен мъж от София се бори с коварно заболяване от бебе

Зов за помощ: 28-годишен мъж от София се бори с коварно заболяване от бебе

28-годишен мъж от София се бори с коварно заболяване – спинална мускулна атрофия тип 2. Клиника в Сърбия дава надежда, че той може да проходи отново, но за това са нужни средства, с които той и близките му не разполагат.

Кирил Кирилов живее с диагнозата от дете. „Той не проходи напълно и на годинка и седем месеца казаха тежката дума – спинална мускулна атрофия“, разказа майката на Кирил – Силвана Томова.

„Аз всъщност не съм излизал навън от юли месец. Много е трудно, просто е много трудно. Няма условия, няма никаква достъпна среда. Вярвам в добрината на хората, вярвам че човек, когато иска да помогне той помага“, каза Кирил Кирилов.

„Винаги е помагал на всеки без значение кой е бил срещу него дали човек е на улицата, дали животно“, каза Мария Тончева – приятелка на Кирил.

Сумата, необходима за лечението на Кирил, е непосилна за близките му. „До момента сме събрали 6 500 лв. чрез споделяния в социалните мрежи. Крайната сума е към 60 000 лв.“, уточни Кирил Кирилов.

„Много искам да проходи просто, моля се на Господ да му помогне и всички хора, ако може да му дарят средства. Това ми е единственото желание през целия ми живот, защото той го може“, сподели Силвана Томова.

Може да помогнете на Кирил Кирилов с дарителската сметка:

IBAN: BG35FINV91501317724708

Титуляр: Кирил Николаев Кирилов

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *