Удължава се срокът за прием на творби в поетичния конкурс на община Асеновград

Удължава се срокът за прием на творби в поетичния конкурс на община Асеновград

Община Асеновград удължава срока за участие в Националния поетичен конкурс „Наздравица за любовта“. Поради засиления интерес и множеството запитвания от автори от цялата страна, приемът на творби за юбилейното X-то издание на творческото състезание ще продължи до 16.02.24 г. (петък). Припомняме, че конкурсът се провежда, като част от събитията в Асеновград, съпътстващи „Най-добро домашно вино”.

Участие могат да вземат автори, навършили 18 г. Творбите трябва  да са на български език, непубликувани в печатни или интернет издания към момента на обявяване на конкурса и, с които кандидатът не се е включвал в др. подобни инициативи. Не се допускат преводи или адаптации. С изпращане на творбите за участие в конкурса, авторите автоматично декларират, че са запознати с условията и, че ги приемат.

С подробностите относно условията – къде се изпращат произведенията, как следва да са оформени и какви са наградите – може да се запознаете – ТУК: https://www.asenovgrad.bg/bg/novini/v-asenovgrad-startira-nazdravitsa-za-lyubovta-konkurs-za-lyubovna-lirika . Резултатите от конкурса „Наздравица за любовта“ ще бъдат публикувани в сайта на община Асеновград в секция „НОВИНИ“ – ТУК: https://www.asenovgrad.bg/bg/novini .

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *