Убийства на лидери, биологични атаки и криза: Шокиращите предсказания на Ванга за 2024 година

Убийства на лидери, биологични атаки и криза: Шокиращите предсказания на Ванга за 2024 година

Известната българска пророчица Баба Ванга направила серия от предсказания за 2024 г, сред които и такива за ужасяващи терористични атаки. Това твърди британското издание Daily Mirror. От статията обаче не става ясно кога и пред кого Ванга, която си отиде през 1996 година, е предрекла всичко това.

Така нареченият Нострадамус на Балканите прогнозира, че през следващата година ще има убийства на световни лидери, както и атаки с биологични оръжия. Според изданието, през 2024 г. баба Ванга е предсказала убийството на руския президент Владимир Путин от „свой сънародник“. Докато войната в Украйна бушува, смъртта на руския лидер ще хвърли света в още по-голяма несигурност. Ванга също така предупредила за терористични атаки в цяла Европа, а неназована към момента „голяма страна“ ще извърши атаки с биологични оръжия, твърди Mirror, като се позовава на тълкувания на нейните предсказания.

Баба Ванга предсказала и сериозна икономическа криза през 2024 г. Според неназованите свидетели на пророчествата й, тя предупредила, че нарастващите нива на дълга и ескалиращото геополитическо напрежение рискуват да потопят световната икономика в хаос. Баба Ванга също прогнозирала влошаване на климата, с няколко ужасяващи метеорологични явления, които ще сеят хаос през годината. Кибератаките според нея също ще изложат света на опасност и се предвижда увеличаване на атаките срещу ключова инфраструктура като електрически мрежи и пречиствателни станции за вода.

Но не всички прогнози са страшни. Българската пророчица е предрекла и откриването на нови лечения за страшни болести като Алцхаймер и рак през следващата година, както и голям технологичен пробив в квантовите изчисления. След следващата година Баба Ванга казала, че гладът по света ще свърши до 2028 година, а хората ще могат да пътуват във времето през 2304 г.

Нейните прогнози обаче често трябва да се приемат предпазливо. Твърди се, че за отминаваща си 2023 година тя е предсказала опустошителна слънчева буря, както и атака с ядрено биологично оръжие. Но тъй като остава малко повече от ден до края на годината, те изглежда, Слава Богу, няма да се случат.

The Mirror пише и за друго страшно пророчество – че светът ще бъде покрит с тъмнина след извънземно нашествие. Според изданието, Ванга е направила това предсказание по време на едно от нейните видения за миналата година. Друго нейно предсказание пък предвещава смяна на орбитата на Земята. Ако това се случи, климатът на нашата планета може да се промени драстично.

Вангелия Пандева Гущерова, известна като Баба Ванга , е българска ясновидка, която започва да прави зловещо точни предсказания от ранна възраст. Тя приписва невероятните си сили на торнадо, което я е ослепило. Съобщава се, че световни лидери, като българския цар Борис III и съветския лидер Леонид Брежнев, са се консултирали лично с нея. След смъртта й през 1996 г. вярващите продължават да четат бъдещи прогнози за нейната работа. Те твърдят, че е успяла да предскаже смъртта на принцеса Даяна, потъването на руската подводница Курск и терористичните атаки от 11 септември, както и пандемията от коронавирус .

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *