"Празниците са трудни": Съпругата на Брус Уилис откровено за битката му с болестта (ВИДЕО)

"Празниците са трудни": Съпругата на Брус Уилис откровено за битката му с болестта (ВИДЕО)

„Получавам безброй съобщения за любов и подкрепа, защото Брус е толкова обичан. Бих искала да мога да отговоря на всички, защото те са дълбоки и поетични, но моля, знайте, че много ги ценя. Това също ме кара да се чувствам по-малко самотна. Благодарна съм ви.“ Това написа съпругата на Брус Уилис – Ема Хеминг Уилис, която винаги е говорила открито за трудностите, свързани с диагнозата деменция и грижите за него, предава Ladyzone.bg.

Сега тя говори също толкова откровено за трудности и емоции, свързани с влошаването на здравето на актьора от „Умирай трудно“, в сезона на празниците. След коледния уикенд Ема се включи в Инстаграм и разказа за значението на това да имаш близки, които те подкрепят. Тя нарича тези хора „вътрешен кръг“. Ема споделя, че се е „поплакала добре“ на своя близка приятелка. „Наистина е важно да имаш човек, на когото можеш да повериш чувствата си“, казва тя.

68-годишният Брус е диагностициран за първи път с афазия миналата година. Симптомите включват личностни промени, проблеми с общуването, проблеми с придвижването, намалено самосъзнание и др. Минавайки през тези трудности, съпругата на актьора осъзнава, че споделянето е по-добрият начин, въпреки че тя е свикнала да се старае сама да ги преодолява.

„Но знаете ли, празниците са трудни. Годишнините са трудни, но за мен тази година наистина беше свързана с общността – изграждането на общност – и връзката“, казва тя. Тя подчерта колко е важно да си заобиколен с близки хора, които могат да ти помогнат. И че изграждането на такава общност за нея е „спасителен пояс“.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *