Словесната престрелка продължава: Денков е най-слабият премиер в историята, обяви Пеевски

Словесната престрелка продължава: Денков е най-слабият премиер в историята, обяви Пеевски

Не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих 9 месеца, който видяхте, че изобщо не се справя с длъжността на премиер, и мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на България, говори такива неща. Човекът, който, когато се наложи да отида до тоалетната при срещата с миньорите, ми прати SMS с текст „има ли проблем, че излизаш“. Точно този човек, на когото му държах ръката, да го каже това – не мога да повярвам. Така лидерът на ДПС Делян Пеевски отговори на думите на премиера Денков тази сутрин, който каза, че Пеевски е „най-голямото зло“ и заради него отиваме на избори.

„Оставам тези квалификации на безсилието, в което се намира в момента“, допълни той. Според Пеевски промени в Агенция „Митници“ е правил само Асен Василев. „Всички шефове са настанявани от Василев, цялата отговорност е негова. През цялото време той управляваше Агенция „Митници“.

На въпроса дали има път назад между ДПС и ПП-ДБ, Пеевски отговори: „Дали ще има път назад, напред, зависи от тях, но това трябва да приключи – да ми звънят постоянно, постоянно да идват, а после пред вас да дават странни изявления. Говори се, че съм бил в централата на ГЕРБ, там съм ходил с Христо Иванов. Били сме заедно. И с Прокопиев сме били заедно. Сега казват, че съм зло, с това зло ли живяха 9 месеца в много близки отношения“, попита Пеевски.

В заключение той заяви, че ДПС ще подкрепи предложението на БСП за великденски добавки за пенсионерите – по 100 лева за тези с минимална пенсия и по 50 лева за всички останали.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *