Орлин Горанов ще отбележи 50 години на сцената с концерт на Летния театър след броени дни

Орлин Горанов ще отбележи 50 години на сцената с концерт на Летния театър след броени дни

Орлин Горанов ще отбележи 50 години на сцената с концерти в шест града, първият от които е Пловдив. Събитието е на 26 юни 2024 г. на Летен театър Бунарджика, началото е в 21 часа.

Той ще изпълни едни от най-популярните си песни, поднесени по съвременен начин – с нови концертни аранжименти, специално създадени за поредицата музикални събития. С него на концертите ще бъдат едни от най-добрите млади музиканти – Радо Казасов – барабани и автор на концертните аранжименти, Евден Димитров – бас, Денис Попстоев – клавишни и саксофон. Звездния състав допълват музикантите от „Ку-ку бенд“ Кристиян Илиев – пиано и Цветан Недялков – китара, тромпетистът на група „Акага“ – Иво Казасов, както и атрактивното трио „Тринити“. Акцент на сцената ще бъде и забележителният симфоничен оркестър Симфониета – Враца, с диригент Георги Милтиядов, който е и автор на оркестровите аранжименти.

Турнето е под името „50 години магия“ и след Пловдив на 26 юни, ще посети Шумен, Велико Търново, Плевен,, Стара Загора, Варна. Кулминацията е в зала 1 на НДК в София на 19 ноември.

Билетите се продават в мрежата на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg.

От днес е валидна и специалната промоция „Лято за двама“, само в седмицата на настъпващото лято – /до 23.06/, когато получавате 20% отстъпка при покупка на два билета.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *