Обичаната влогърка Изабел споделя любимите си „Спомени с вкус“ в нов кулинарен дневник

Обичаната влогърка Изабел споделя любимите си „Спомени с вкус“ в нов кулинарен дневник

Изкуството на храната да запечатва най-скъпите моменти с близките ни се разгръща по страниците на новата книга „Спомени с вкус“ на създателката на съдържание с над 1 300 000 последователи в социалните мрежи Изабел Овчарова – Изи.

Носителката на награда за Полет в изкуството „Стоян Камбарев“ в категория „Литература“ и автор на бестселърите „Причината“, „Слънчеви лъчи в мрака“, „Щастливей“ и др. изненадва почитателите си с кулинарен дневник, който може да ги разсмее и разплаче, но не и да ги направи кулинари.

Подправено с обилна доза от заразителното чувство за хумор на Изи, луксозното илюстровано издание „Спомени с вкус“ събира 33 лесни и бързи рецепти, намерили специално място в сърцето на писателката заради топлите емоции, които приготвянето им събужда у нея.

От любимите „слънчеви питки“ на майка ѝ през сандвичите „войничета“ на дядо ѝ, „райските банички“, които Изи приготвя в кухнята на Ада, пържените филийки за разбити сърца и емблематичните ѝ фрапета, всяка една рецепта в книгата обгръща читателите в канелена прегръдка от спомени и разкрива много специални и никога досега споделяни моменти от живота на Изи.

Логично продължение на страстта ѝ към готвенето, която започва още от ранните дни на YouТube канала ѝ и я отвежда до ефира на някои от най-обичаните кулинарни предавания у нас, „Спомени с вкус“ има мисията да вдъхнови читателите да се забавляват в кухнята и чрез храната да създадат спомени за цял живот с любимите си хора.

В „Спомени с вкус“ ви очакват:

  • Специални снимки с близките и приятелите на Изи, които са част от спомените в рецептите;
  • Красиви илюстрации към всяка рецепта;
  • Идеи за вегетариански, месни, веган, полезни, не толкова полезни, сладки, солени, интересни, бързи, бавни, лесни и вкусни рецепти;
  • Забавни предизвикателства към някои от рецептите, които ще ви накарат да опитате нещо ново;
  • Трикове, които да направят готвенето по-забавно и вълнуващо.

В книгата си Изабел не помества брой калории към всяка рецепта и не претендира, че може да научи читателите да правят перфектните ястия всеки път. Вместо това тя ги кани да станат свидетели на онази щипка магия, която превръща и най-обикновената храна в необикновена емоция. Връща ги обратно към детството с носталгична смес от аромати и вкусове. И преподава номер едно урок в кухнята: че най-ключовата съставка за всички „Спомени с вкус“ е любовта към човека, с който споделяш преживяването.

А в тази истина за готвенето се крие и истината за целия живот.

Още в седмицата на излизането на книгата ще се състои и първата фен среща с Изи от турнето ѝ из страната. На 26 октомври (събота) от 13:00 ч. в Mall of Sofia на етаж 2 при Food corner тя отново ще раздава слънчеви емоции и автографи на всички свои почитатели. По време на срещата ще имате възможност да се сдобиете и с едни от първите копия на „Спомени с вкус“.

Входът е свободен, а повече информация за събитието може да откриете на линка тук: https://www.facebook.com/events/1058124262169986

 

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *