Млад мъж се нуждае от помощ, за да живее

Млад мъж се нуждае от помощ, за да живее

39-годишен мъж се нуждае от помощ за борба с тежко заболяване – рак на стомаха. Средствата, необходими за лечението, са непосилни за семейството му.

Цветан чува диагнозата през юни месец миналата година. Вече шест месеца се бори за живота си в болница в Турция. „Рак на стомаха, разсейки по костите, двата бели дроба, в сърцето, общо взето – последен стадий. Направени са ми три операции, две от които на белите дробове за източване на тази течност, една на сърцето и отделно имам направени 10 химиотерапии. За това цялото нещо аз си продадох апартамента, единия от автомобилите, лични средства, семейни средства“, коментира пред bTV Цветан Андреев.

А сега лечението му зависи само от дарителите. „За съжаление финансовите средства на семейството приключиха доста отдавна“, коментира сестрата на Цветан Десислава Кунчева.

Тя обаче не губи надежда и вярва, че той скоро ще се прибере у дома. „Нашият апел е – както досега, да ни подкрепят, да продължат да ни подкрепят, за да може това младо, прекрасно момче да продължи живота си и да има шанс да се излекува“, казва през сълзи Десислава.

Цветан е категоричен, че не губи надежда, благодарение на най-близките му хора. „Моята приятелка, детенцето, други мои мечти и планове, които имах преди да заболея да ги довърша. И така. Чака ме нов живот“, казва той.

Всеки, който желае, може да помогне на Цветан:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG30BUIN95611000705319

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Цветан Димитров Андреев

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *