Майка на две деца се нуждае от средства за лечение

Майка на две деца се нуждае от средства за лечение

Майка на две деца страда от рядко неврологично заболяване и се нуждае от средства за лечение в чужбина. Има оферта от болница в Кипър, но сумата е непосилна за семейството.

След множество консултации с различни специалисти Надежда Тихова отива на ядрено-магнитен резонанс на таза. Резултатът е киста на Тарлов. Това е едно от най-редките неврологични заболявания, което прогресира и води до пълна инвалидност, ако не се оперира навреме.

„С времето започнаха болките да стават по-силни, да се разнасят по целия крак. Все по-малко можех да вдигам тежки неща, когато пазарувам, например““, споделя Надежда пред bTV.

Днес тя се движи все по-трудно. Кистата продължава да расте и да притиска нервни окончания в гръбнака, а болката е денонощна. За да бъде назначена дата за операция обаче, жената трябва да събере цялата сума.  „Сумата е близо 60 хиляди евро, до момента съм събрала половината“, казва Надежда.

Тя вярва в щастливия край и споделя, че децата ѝ дават най-много сила. „Когато разбраха, че говоря с хора, които са минали тази операция и има шанс отново да ходя и отново да тичам с тях, и двамата бяха много щастливи“, споделя жената.

Ако искате да помогнете на Надежда, можете да го направите по няколко начина:

БАНКОВА СМЕТКА

IBAN: BG87STSA93000030641891

BIC: STSABGSF

БАНКА ДСК

титуляр НАДЕЖДА НИКОЛОВА ТИХОВА

NADEZHDA NIKOLOVA TIHOVA

основание ДАРЕНИЕ

Revolut: @nadezhxsge

на бележка „NOTE” моля да отбелязвате „ДАРЕНИЕ“

PayPal: [email protected]

дарителската платформа на ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ

https://pavelandreev.bg/campaign/dari-nadejda-na-nadejda

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *