Костадин Димитров и Георги Стаменов инспектираха ремонта на бул. "Васил Априлов" (СНИМКИ)

Костадин Димитров и Георги Стаменов инспектираха ремонта на бул. "Васил Априлов" (СНИМКИ)

До броени дни се очаква да приключи ремонтът на булевард „Васил Априлов“ в отсечката от моста на река Марица до кръстовището с бул. „Шести септември“. В това се увериха кметът на Пловдив Костадин Димитров, кметът на район „Централен“ Георги Стаменов и заместник-кметът по строителство инж. Тошо Пашов, които днес инспектираха обекта.Костадин Димитров и Георги Стаменов инспектираха ремонта на бул. "Васил Априлов" (СНИМКИ)

С приключването на ремонта се решава и един от най-честите проблеми за живеещите в района, свързан с ВиК авариите. Изцяло подменени са водопроводът и канализацията с необходимите сградни и канални отклонения. Изградени са 5000 кв. метра нов асфалтов път с подсилено легло и три слоя асфалт – 20 см битумизирана настилка, 4 см неплътен и 4 см плътен асфалт. Последният износващ слой е от специален модифициран асфалт, който е устойчив на високи температури.Костадин Димитров и Георги Стаменов инспектираха ремонта на бул. "Васил Априлов" (СНИМКИ)

Освен това в момента се работи и на връзката на бул. „Марица“ с моста от южната страна. След приключване на строителството ще бъде положена нова маркировка, като се очаква пътят ще бъде пуснат за движение до края на август.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *