Комедията „Ревност“ с Асен Блатечки и Мария Сапунджиева отново гостува в Пловдив

Комедията „Ревност“ с Асен Блатечки и Мария Сапунджиева отново гостува в Пловдив

Новото комедийно заглавие “Ревност“ на театрална къща „Вива арте“ с участието на звездния тандем Асен Блатечки и Мария Сапунджиева ще гостува на пловдивска сцена отново на 22 ноември 2023 г. от  19.00ч. в Дом на културата „Борис Христов“.

Комедията ще се играе в Пловдив за четвърти път, а пловдивчани ще се насладят на интелигентен хумор, енергичен сюжет и запомнящи се герои. Билетите през февруари  се изчерпаха само за няколко дни и организаторите решиха да пуснат в продажба още едно представление в същия ден, с по-ранен час. През август, постановката беше част от афиша на театралния фестивал на комедиите „Завеса под звездите“ в лятно кино „Орфей“.

„Ревност“ е последната пиеса на популярния американски писател и сценарист Сам Бобрик. Тук той отново се занимава с проблемите на „средната възраст“. Един изключително атрактивен разказ за това как един въображаем бивш любовник може да възкреси за живот позавехналите семейни взаимоотношения.

В главните роли, след 17 години бляскаво партньорство, ще видим обичаните актьори – Асен Блатечки и Мария Сапунджиева. Забележително място в екипа намират и талантливият Стефан Иванов и младата звезда на ДТ „Адриана Будевска“ – Пепа Николова. А нюансите на тъга, смях и абсурд в сюжета са умело подчертани от режисьора Борислав Чакринов.

Билетите на цени 20, 25, 30 лв. са в продажба от днес на каса „МаскАрт“ в Дома на културата.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *