Кметът на "Родопи" Павел Михайлов с подаръци за първото бебе на общината

Кметът на "Родопи" Павел Михайлов с подаръци за първото бебе на общината

Кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов поздрави първото бебе за 2024 година в община „Родопи“. Калоян Ставрев проплака за първи път на 3 януари, точно в 10:27 минути. Той е второ дете на щастливото семейство на Гълъб и Кристина Ставреви. Посещението в дома на малкия Калоян от село Първенец съвпадна с големия християнски празник Сретение Господне, денят на мъжката рожба и съхраняването на мъжката сила.

Кметът Павел Михайлов поздрави семейството и поднесе подаръци с пожелание за много здраве и семеен уют. „Добре дошъл, Калоян! За Първенец и община „Родопи“ е чест и гордост, че 2024 година започва с твоето раждане! Бъди здрав, бъди силен, бъди смел и нека победите те съпътстват през целия ти живот!“, ориса го кметът Павел Михайлов и ваучер на стойност 1000 лева, щедро предоставен от Максим и Нина Миткови, собственици на „Чиполино“. Семейството получи и поздравителен адрес. Калоян и неговата майка Кристина са добре и заедно с бащата Гълъб вече споделят радостните грижи в обкръжението на своите близки.

С 23 повече бебета са се родили в община „Родопи“ през 2023 година спрямо предходната. От общо 274 новородени 142 са мъжките рожби, а с десет по-малко са новородените момиченца. С най-много бебета, родени през миналата година може да се похвали село Брестовица – 32 новородени. Следват Първенец, Цалапица, Марково и Ягодово.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *