Кандидати от ГЕРБ-СДС в Пловдив: Гласувайте за стабилна България!

Кандидати от ГЕРБ-СДС в Пловдив: Гласувайте за стабилна България!

Областният координатор на ГЕРБ Костадин Димитров и кандидати за депутати на ГЕРБ-СДС бяха посрещнати с бурни аплодисменти от Клуба на инвалида в район „Тракия“ с ръководител Гинка Симонова.

На срещата присъстваха Деница Николова – заместник-министър на Министерството на регионалното развитие в две правителства на ГЕРБ и четвърта в пловдивската листа на ГЕРБ-СДС за 50-то Народно събрание, заместник-кметът на „Тракия“ Красимир Терзиев, шести в кандидатската листа на ГЕРБ-СДС, директорът на дирекция „Социална политика“ Веселина Ботева, 11-та в листата, Петър Троянов и Борислава Вичева, 19-ти и 20-ти в кандидатската листа на ГЕРБ-СДС, районният кмет Георги Гатев, членове на структурата в „Тракия“.Кандидати от ГЕРБ-СДС в Пловдив: Гласувайте за стабилна България!

„Нека кажем „Не“ на шарлатанията в политиката, на илюзията, на лошите финансови политики през последните няколко години. Аз ще гласувам за стабилна България, за по-високи доходи, за предвидимост в политиката, аз ще гласувам за ГЕРБ“ – сподели Гинка Симонова.

„През годините сме доказали, че Ви подкрепяме и помагаме във всяко Ваше начинание. Това няма да спре – ние ще продължим да бъдем заедно. За да продължават в града ни да се случват още добри неща“, заяви Костадин Димитров и представи кандидатите за депутати от ГЕРБ-СДС.Кандидати от ГЕРБ-СДС в Пловдив: Гласувайте за стабилна България!

„Това са хората, които ще направят всичко възможно Пловдив да продължи да се развива. Лично лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е водач на пловдивската листа. Убеден съм, че Деница Николова ще помогне за привличането на още инвестиции и изграждането на по-модерна инфраструктура в Пловдив“, допълни областният координатор на ГЕРБ.

Знаково бе посещението в Пловдив на водещият кандидат на ЕНП Урсула фон дер Лайен и президента на ЕНП Манфред Вебер на Античния театър по покана на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, подчертаха кандидатите на ГЕРБ-СДС.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *