Какво се случва с "Модър - Царевец": Кметът на Пловдив с последна информация за проекта

Какво се случва с "Модър - Царевец": Кметът на Пловдив с последна информация за проекта

Кметът на Пловдив Костадин Димитров е недоволен заради несъгласуваните работи между отделните фирми по изграждането на Модър – Царевец. Той уточни, че движението по важния транспортен проект вероятно ще бъде пуснато след две седмици.

„Забавянето на проекта за колектора рефлектира върху работата на другата фирма, която работи по пробива. Разочарован съм от несъгласуваните работи между отделните фирми. Сега имаме готов транспортен пробив и забиваме в канализацията по Южния колектор. Превърнал съм се в инженер, архитект, строител, знам коя шахта добива якост, а това не е мой ангажимент“, заяви кметът на града, като допълни, че в понеделник ще бъде издаден Акт 15 на обекта.

Костадин Димитров уточни, че вероятно утре ще стане ясно кога ще бъде пуснат за движение. „Утре сутринта отново събирам представители на всички фирми, работещи там, за да се съгласуват последните детайли и графици“, обясни той. Именно на съвещанието в общината ще се реши дали и кога точно ще бъде пуснато движението по пробива.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *