Хебър с жалба заради Георги Николов, атакува лиценза на Ботев

Хебър с жалба заради Георги Николов, атакува лиценза на Ботев

Хебър е сезирал Лицензионната комисия към БФС относно задължението на Ботев Пловдив по трансфера на Георги Николов, а това може да застраши лиценза на „канарчетата“. От пазарджишкият клуб са внесли жалба до комисията, тъй като все още не са получили първата вноска за правата на играча, пише dsport.

Още: Георги Николов: Искам да спечелим Купата на България и да радвам феновете на Ботев с доста голове

Според информациите до 1 февруари „жълто-черните“ е трябвало да приведат 100 000 евро в касата на Хебър, а още 50 000 евро се дължат до 29 февруари. В момента вече е започнала новата процедура по лицензиране на клубовете за сезон 2024/25, като в нея се вземат предвид и задължения между клубове, които не са уредени или няма сключено споразумение до 29 февруари тази година. Не е ясно как ще се разреши спора между двете страни. Със сигурност обаче картотекирането на Георги Николов не може да бъде спряно и той ще може да играе за Ботев.

Кой е Георги Николов?

Георги Николов е роден на 5 юли 2002г. във Враца. Юноша e на Левски (София) и Лудогорец (Разград), а в кариерата си е играл и за състава на Ботев (Враца).

През 2022г. преминава в тима на Спортист (Своге). За престоя си във Втора Лига със Спортист той отбелязва 14 попадения в 34 изиграни двубоя. През лятото на 2023г., Георги Николов подписва с Хебър (Пазарджик). След изиграни 16 двубоя през настоящата кампания на efbet Лига, Георги Николов има на сметката си 8 попадения и вече дели първото място в голмайсторската листа, колкото имаше и Антоан Бароан, който обаче вече не е част от тима.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *