Георги Николов: Искам да спечелим Купата на България и да радвам феновете на Ботев с доста голове

Георги Николов: Искам да спечелим Купата на България и да радвам феновете на Ботев с доста голове

Младежкият национал Георги Николов застана за първи път пред медиите след трансфера си в Ботев Пловдив. Нападателят говори на летище „София“ при заминаването на „канарчетата“ за Турция, където отборът ще проведе подготвителен лагер.

„Щастлив съм, че съм тук най-накрая след всички неща, които се изписаха. Благодаря на момчетата, че ме приемат топло и на феновете, от които получавам много съобщение. Имам чувството, че съм тук от доста време. Заминаваме на лагер в Турция и се надявам всички да бъдем здрави“, каза Николов.

„Аз и моят агент преценихме, че Ботев ще е най-добре за моето развитие. Надявам се да затвърдя това, което направих през първия полусезон и Ботев да бъде за мен трамплин за Европа. Ще защитаваме фланелката, знаете какво значи Ботев Пловдив. Всеки един от нас ще се бори докрай и ще се борим за целите си. Получих топло посрещане. И феновете, и в отбора – всички ме приемат топло“, допълни той.

„Искам да спечелим Купата на България и да радвам феновете с доста голове. Пожелавам на феновете да са до нас, да ни подкрепят и ние ще се опитаме да ги зарадваме максимално“, завърши нападателят.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *