Добра новина: За часове бяха събрани парите за лечението на Георги от Русе

Добра новина: За часове бяха събрани парите за лечението на Георги от Русе

Вълна от съпричастност към Георги от Русе, който се бори с тежко заболяване и е в клиника в Турция. Мъжът имаше само два дни, за да събере 50 000 евро. В противен случай трябваше да напусне болницата, в която се лекува.

Само за часове нужните средства бяха събрани. Късно вечерта съпругата на Георги вижда, че в дарителската сметка парите са достатъчно, за да платят задълженията си към болницата. „Може би това беше една от първите нощи, в които от много дълго време насам съм спала спокойно. Без притеснения откъде и как да намеря средствата“, споделя съпругата му Корнелия пред bTV.

Така Георги вече има около 89 000 евро, които ще стигнат и за задълженията, и за поне още месец престой и лечение. „Аз съм страшно благодарна на всички, които са отделили от времето и от парите си, за да помогнат дори и с малко на моето семейство и на баща ми. Надявам се, ако недай си Боже някой от тези хора попадне в беда, те да получат същата помощ и подкрепа от хора с добри сърца“, споделя дъщеря му Ива.

„Благодаря, че откликна на моя апел, че изпита състрадание към съдбата на моя съпруг и моето семейство, че направи жест, че даде надежда на мен и на децата ми“, признателна е съпругата му Корнелия.

А най-малката дъщеря на Георги има свой начин да го зарадва. „Тате, тази рисунка е специално за теб и ще ти я изпратя“, каза дъщеря му Мими.

Ако искате да помогнете на Георги, можете да го направите през платформата на фондация Павел Андреев тук.

Ето и банковата сметка:

Пощенска банка

IBAN BG84BPBI79214040909702

Получател: Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *