Атанас Кунчев награди участниците в конкурса, посветен на 3-ти март (СНИМКИ)

Атанас Кунчев награди участниците в конкурса, посветен на 3-ти март (СНИМКИ)

Кметът на район „Южен“ Атанас Кунчев награди участниците от конкурса, който бе организиран по случай 3-ти март. Първенците получиха плакети, а класираните на второ и трето място – медали.Атанас Кунчев награди участниците в конкурса, посветен на 3-ти март (СНИМКИ)

„Всички участвали деца в конкурса показаха изключителен талант и си личеше колко много са се постарали. За това, напълно заслужено, всяко от тях получи българския трибагреник, като поощрителна награда“, съобщи кметът на „Южен“ Атанас Кунчев.Атанас Кунчев награди участниците в конкурса, посветен на 3-ти март (СНИМКИ)

Той връчи и специални благодарствени адреси на оценителите на творбите – Стоян Боев – учител по „Български език и литература“ в ОУ „Яне Сандански“ и Николай Балдев – ръководител на Школа по изобразително изкуство към ОДК – Пловдив“.Атанас Кунчев награди участниците в конкурса, посветен на 3-ти март (СНИМКИ)

„Благодаря на всички за участието! Продължавайте все така да ни радвате и удивявате с въображение, креативност и знания!“, заяви пред участниците Атанас Кунчев.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *