Жителите по бул. "Марица Север" към Лалев: Трябва да социализирате зелените площи покрай реката

Жителите по бул. "Марица Север" към Лалев: Трябва да социализирате зелените площи покрай реката

Живеещите на бул. „Марица Север’ поискаха от кандидата за кмет от ГЕРБ на район „Северен”’ Илиян Лалев зелените площи покрай реката да бъдат социализирани и почиствани редовно. Майки се оплакаха, че няма достатъчно площадки за децата. Те настояха да се оправят алеите и стълбите, които не стават за преминаване на детските колички.

Госпожа Николова поиска от Илиян Лалев нови пейки, на които пенсионерите като нея да могат да сядат и да почиват. Други граждани пожелаха река Марица да бъде почистена, кътчета за отдих и спорт.

От своя страна кандидатът за кмет на район „Северен” от ГЕРБ Илиян Лалев заяви, че облагородяването на крайречните зони и созиализирането на коритото на река Марица заема важно място в управленската програма на кандидата за кмет на Пловдив Костадин Димитров.

Преобразяването на междублоковите пространства с тротоари, паркинги и места за отдих и игра на децата е друг приоритет за Илиян Лалев.  Той посочи, че ще разчита на подкрепата на общинските съветници Йордан Илиев и Георги Къчков, които също са жители на район „Северен”.

Може да подкрепите кандидата за кмет на Пловдив, кандидатите за районни кметове и общински съветници от ГЕРБ с № 7 в бюлетината на изборите 29-ти октомври.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *