"Зелен уикенд в Южен": От районното кметство и Либхер обновиха детска площадка (СНИМКИ)

"Зелен уикенд в Южен": От районното кметство и Либхер обновиха детска площадка (СНИМКИ)

Район „Южен“ и Либхер организираха инициативата „Зелен уикенд в Южен“. В рамките на кампанията беше обновена детската площадка, намираща се между ул. „Стефан Стамболов“ и ул. „Георги Кирков“, съобщи кметът Атанас Кунчев."Зелен уикенд в Южен": От районното кметство и Либхер обновиха детска площадка (СНИМКИ)

Служители на районното кметство и на Либхер заедно възстановиха и пребоядисаха дървената ограда, ремонтираха и освежиха 25 пейки и възстановиха компрометираните участъци по ударопоглъщащата настилка. Освен това бяха засадени 17 дръвчета, от които 7 лейлантски кипариси и 10 чинара."Зелен уикенд в Южен": От районното кметство и Либхер обновиха детска площадка (СНИМКИ)

Кметът на район „Южен“ Атанас Кунчев благодари на всички участници от администрацията и от Либхер, водени от своя производствен директор Костадин Трендафилов, който лично се включи в дейностите днес."Зелен уикенд в Южен": От районното кметство и Либхер обновиха детска площадка (СНИМКИ)

Дейностите днес бяха част от кампанията Active Green, която компания организира за 12-та година. От Либхер са си поставили за цел да подобрят средата, в която всички ние живеем."Зелен уикенд в Южен": От районното кметство и Либхер обновиха детска площадка (СНИМКИ)

През годините благодарение на доброволческата инициатива бяха събрани стотици тонове пластмаса, стъкло и битов отпадък, възстановени бяха оградите и пейките на детски площадки в различни райони в Пловдив и бяха засадени стотици нови дръвчета."Зелен уикенд в Южен": От районното кметство и Либхер обновиха детска площадка (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *