Заместник-кметът Иван Стоянов откри международна киноложка изложба в Пловдив (СНИМКИ)

Заместник-кметът Иван Стоянов откри международна киноложка изложба в Пловдив (СНИМКИ)

Заместник-кметът на Община Пловдив по екология и здравеопазване Иван Стоянов откри международна киноложка изложба, която се провежда днес и утре в Международния панаир.Заместник-кметът Иван Стоянов откри международна киноложка изложба в Пловдив (СНИМКИ)

„Впечатлен съм от мащаба на тази изложба. Тя събира 400 кучета от 87 породи от със своите собственици от 17 държави. Тук е престижно международно жури от Португалия, Румъния и Хърватия. Кучетата ни дават любов, а ние я предаваме на останалия свят”, заяви заместник-кметът Иван Стоянов. Той поздрави присъстващите от името на кмета на Пловдив Костадин Димитров и заяви: „В наше лице имате приятел и партньор”.Заместник-кметът Иван Стоянов откри международна киноложка изложба в Пловдив (СНИМКИ)

„Имаме опит в провеждането на подобни изложби, но тази е изключително интересна и пъстра. Виждам състезание от висок ранг”, заяви директорът на Международен панаир – Пловдив Иван Соколов.Заместник-кметът Иван Стоянов откри международна киноложка изложба в Пловдив (СНИМКИ)

Международната изложба е за всички породи кучета с ранг CACIB-FCI. Организатор е Българска национална федерация по кинология, която представлява България в най-голямата и стара световна киноложка федерация – FCI. Председателят на БНФК Георги Христозов също приветства участниците.Заместник-кметът Иван Стоянов откри международна киноложка изложба в Пловдив (СНИМКИ)

Утре изложбата продължава пред палата 6 в панаирното градче.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *