За четвърти път: Кирил Десподов е футболист №1 на България

За четвърти път: Кирил Десподов е футболист №1 на България

Кирил Десподов бе избран за най-добър футболист на България за четвърти път в кариерата си. Капитанът на българския национален отбор спечели категорично анкетата сред журналистите за най-добър играч за 2023 година.

„Изключително благодарен съм на всички журналисти за признанието. Тази награда е огромна често, но тя задължава и дава силна мотивация да продължаваш да се трудиш, да даваш всичко от себе си. За трета поредна година печеля наградата, което показва, че съм държал ниво и съм надграждал. Искам да благодаря на всичките ми съотборници, на моето семейство, на моята годеница и да има благодаря, че винаги ме подкрепят в добри и лоши моменти. Който и да беше спечелил от нас тримата щеше да заслужава тази награда“, сподели Десподов, след като получи своя приз от новия президент на БФС Георги Иванов.

В момента Кирил Десподов играе в гръцкия ПАОК, където показва много силна игра и е с важна роля в прогресирането на тима в първенството и в евротурнирите. Негови подгласници станаха Илия Груев и Ивайло Чочев. За треньор на годината бе обявен наставникът на Черно море и българския национален отбор Илиан Илиев.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *