"Винаги ще играем за победа": Любослав Пенев официално пое Локомотив Пловдив (ВИДЕО)

"Винаги ще играем за победа": Любослав Пенев официално пое Локомотив Пловдив (ВИДЕО)

От дълго време се познаваме с Христо Крушарски. Договорът ми е за 1+1 година. Това обяви Любослав Пенев при представянето си като треньор на Локомотив Пловдив.

„Ще има нови попълнения. Не трябва да пребързваме. Бил съм треньор и на Ботев и на други отбори. Но сега съм в Локомотив. Фокусирал съм се в работата в Локомотив. Сега ще се запозная с играчите“, заяви Пенев.

„Целите ни са най- високо място в класирането. Имаме добър отбор, който трябва да го надградим. Винаги ще играем за победа. Може и да има загуби. За това искам ръководство, отбор и фенове да сме заедно“. „Знам програмата, но сега ме вълнува подготовката“, обяви Пенев.

Любослав Пенев е роден на 31 август 1966 година в Добрич. В кариерата си като наставник е бил национален селекционер на България, както и старши треньор на редица клубове – Литекс, Ботев (Пловдив), ЦСКА-София, Валенсия II, Царско село, ЦСКА 1948. За последно той беше начело на Хебър (Пазарджик).

Като футболист е защитавал цветове на испанските Атлетико Мадрид, Валенсия, Компостела и Селта Виго. В България се състезава за ЦСКА и Локомотив (Пловдив), като завършва кариерата си именно при “черно-белите” през сезон 2001/2002.

В щаба на Любослав Пенев влизат още:

Атанас Стоилов – помощник-треньор
Ангел Павлов – помощник-треньор
Христо Златински – помощник-треньор (той ще продължи да бъде старши треньор на Локомотив II)
Никола Солаков – кондиционен треньор
Мартин Митев – треньор на вратарите

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *