Световна рок звезда ще е гост на Годишните музикални награди на БГ Радио в Пловдив

Световна рок звезда ще е гост на Годишните музикални награди на БГ Радио в Пловдив

Една от големите световни звезди на рок музиката, Джо Лин Търнър ще бъде специален гост на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 в Пловдив на 26 май.

Рок легендата се е изявявал като фронтмен на легендарните групи RAINBOW и DEEP PURPLE. Тази година ще покори и сцената на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 и ще връчи наградата на победителя в категория „БГ Група“. Номинираните в категорията „БГ Група“ са: Б.Т.Р., Мери Бойс Бенд, Остава, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени и Deep Zone Project.

Американският хард-рок певец е известен със силната си връзка с България. През годините той многократно гостува у нас, а преди една седмица зарадва с концерт феновете в град Търговище. Гостуването на Джо Лин Търнър на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 дава заявка за укрепване на връзката между световната рок легенда и българската сцена, а защо не и надежда за колаборация с българска звезда.

Гласуването продължава! Слушателите могат да дадат гласа си за своя фаворит номиниран за Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 във всяка категория на www.bgradio.bg. Победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на БГ Радио. Подкрепете своите фаворити и гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ Радио!

Церемонията по връчване на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 ще се състои на 26 май, 19:00ч. в зала Колодрум, Пловдив. Билети може да намерите в мрежата на kupibileti.bg За повече подробности за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2024 слушайте БГ Радио на ефирните честоти за цялата страна или чрез мобилното приложение radioplay. Следете и официалния сайт – www.bgradio.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.

Събитието е част от Културния календар на Община Пловдив. Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 се реализират с подкрепата на Община Пловдив, Vivacom, Easy Credit и Nescafe Dolce Gusto. Медийни партньори са радио и телевизия CITY и NOVA.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *