С призив за подкрепа за кабинета на ГЕРБ: Хакнаха профила на Ивелин Михайлов в Х

С призив за подкрепа за кабинета на ГЕРБ: Хакнаха профила на Ивелин Михайлов в Х

Идеологът на „Величие“ Ивелин Михайлов препоръча на партията да подкрепи кабинета на с премиер Росен Желязков, представен от ГЕРБ днес. Това стана ясно с публикация в социалната мрежа Х. По-късно стана ясно, че профилът на Михайлов е бил хакнат.

„Въпреки че съм само обикновен член на партията, ще препоръчам на депутатите от “Величие” да подкрепят кабинета, предложен от Росен Желязков и ГЕРБ. Моментът е такъв, че трябва национално обединение. “Величие” вече управлява с ГЕРБ във Ветрино, най-красивата, богата и просперираща община в България, където се завърнаха хиляди българи от чужбина“, пише в профила.

Публикацията предизвика остро недоволство в коментарите под нея, като скоро след това беше написано от няколко потребители, че профилът на Михайлов в социалната мрежа на Илон Мъск е бил хакнат. Подобно съобщение се появи и в официалния профил на идеолога на Исторически парк във Facebook. Прави впечатление, че там призив за подкрепа на кабинета на ГЕРБ няма.

Самият Ивелин Михайлов написа малко по-късно, че профилът му в Х е бил хакнат. „Вярвам, че споразумение с дявола в този момент не може да има!“, написа той.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *