Район "Източен" с важно съобщение за организацията на движение около ул. "Георги Странски"

Район "Източен" с важно съобщение за организацията на движение около ул. "Георги Странски"

Във връзка с ремонтните дейности за изграждане на продължението на ул. „Георги Странски“ е въведена временна организация на движение. Отговорността за поддържането на тази организация е вменено на представител на изпълнителя, а контрол по изпълнението имат само органите на КАТ, съобщават от район „Източен“.

Предвидените дейности по Проекта са разделени на четири етапа, при които се ограничава движението на ППС в района на отделни негови части. Първият етап засяга единствено новоизграждащото се трасе и не засяга останалите части на пътя.

Вторият етап предвижда пресичане на кръстовището на ул. „Георги Странски“ в близост до големите търговски центрове, в който етап се предвижда ограничение, като движението на автомобили се извършва през паркинга.

Третият етап включва участъка на улицата пред Магазин „Икеа“ до ул. „Кап. Коста Паница“, при който движението на автомобили в тази част на пътя ще бъде спряно.

Четвъртият етап е от ул. „Кап. Коста Паница“ до ул. „Ген. Радко Димитриев“, при който движението на автомобили в тази част на пътя ще бъде спряно.

По време на извършване на дейностите, на собствениците на заведения, частни и търговски обекти ще бъде осигурен достъп до имотите с автомобил за обслужването им. Крайният срок за приключване на дейностите е 30.09.2024 година, уверяват от район „Източен“.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *