Работилници, въжена градина и арт-терапия са част от изненадите на Академия за родители в Пловдив

Работилници, въжена градина и арт-терапия са част от изненадите на Академия за родители в Пловдив

Работилници за децата, няколко детски къта и много подаръци за малки и големи. Това са само част от изненадите, които организаторите на Академия за родители Пловдив са подготвили за посетителите на фестивала. Той ще се състои на 18 май, на открито, в Plovdiv Stage Park.

Събитието обединява множество специалисти в сферата на ранното детско развитие. Те ще запознаят родителите с интересни теми, сред които грижи за новороденото, как да общуваме с бебето, но и как да подходим по отношение на игрите, границите, как да забележим ключови промени в развитието.

Тъй като мероприятието е семеен празник, вниманието не е насочено само към майките и бащите, а напротив. За да могат децата да се чувстват на място и да прекарат един незабравим ден, Академия за родители предлага много изненади, сред които въжена градина тип трейл-парк, няколко работилници, както и уникална по рода си арт-терапия рисуване с ръце.

Последната е част от голямaта изненада на тазгодишното събитие, а именно – фестивала „Възможното образование“, който ще се проведе в рамките на съботния ден в Plovdiv Stage Park. Фестивалът среща родители и деца с много интересна програма, чиито основен фокус е ученето и как да го направим по-интересно и достъпно. Освен няколко лекции, вниманието ще бъде насочено към децата посредством четене заедно, рисуване, пеене, експерименти с различни бои и текстури, както и практически уроци по добродетели.

Този наситен и ползотворен семеен ден ще даде възможност на родителите да се запознаят с множество специалисти, организации и творчески школи. Посетителите на Академия за родители Пловдив ще се забавляват заедно със семействата си и ще могат да научат много нови неща на 18 май в Plovdiv Stage Park.

Освен всичко, в съботния ден на мястото ще бъдат разположени множество работилници за бременни и бъдещи татковци, както и над 40 щанда на водещи организации. Не на последно място, на събитието бъдещите родители ще могат да се срещнат с други родители, с които да споделят своите вълнения и интереси.

Мероприятието, както и всички лекции в него, са напълно безплатни, но се изисква предварителна регистрация онлайн.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *