Представиха насоките за кандидатстване по Програма „Развитие на регионите“

Представиха насоките за кандидатстване по Програма „Развитие на регионите“

В конферентна зала на Дом на културата К „Борис Христов“ днес се проведе Информационна среща във връзка с подаване на проектни идеи по Приоритет 1 на Програма „Развитие на регионите“ за изпълнение на Плана за интегрирано развитие в качеството си на териториален орган по подбор на проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ на Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027г.

Пред заинтересованите лица бяха представени основните насоки, изисквания и препоръки за кандидатстване, както и отговорено на възникналите въпроси.

Основна цел на кандидатстването с проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ на Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027г.е насърчаване на интегрираното и приобщаващо социално, икономическо и екологично развитие, култура, природното наследство, устойчивия туризъм и сигурността в градските райони.

На срещата Община Пловдив представи своите намерения за участие с проектни идеи  в процедурата за подбор. Община Пловдив напомня, че крайният срок за подаване на проектни идеи е 09. 05. 2024 г. 17.30 часа.

Линк към информация за подаване на проектни идеи: https://www.plovdiv.bg/slider/pokana-plan-razvitie/

 

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *