Празникът на детето в Асеновград продължи два дни (СНИМКИ)

Празникът на детето в Асеновград продължи два дни (СНИМКИ)

Празникът на детето в Асеновград продължи два дни. Настроение, песни, танци, приказни герои, фокусник, концерти, образователни програми и хиляди усмихнати лица.Празникът на детето в Асеновград продължи два дни (СНИМКИ)

Общината, под ръководството на кмета д-р Христо Грудев, създаде незабравими спомени и запомнящи се емоции за най-малките жители и гости на града. Празничната програма започна с концерт на Петя Буюклиева. Изпълнителката грабна сърцата на всички деца, които напълниха залата на НЧ „Родолюбие“ в Асеновград. Специален гост на детския спектакъл „Слънчеви песнички“ беше д-р Грудев.Празникът на детето в Асеновград продължи два дни (СНИМКИ)

Той сподели, че Петя Буюклиева е започнала кариерата си именно от сцената в зрителната зала на НЧ „Родолюбиe“ в родния й град – Асеновград, когато е била още дете. Кметът я поздрави за прекрасните изпълнения по повод 1-ви Юни и й поднесе красив букет от цветя.Празникът на детето в Асеновград продължи два дни (СНИМКИ)

Празничната програма продължи през целия съботен ден. Градският парк се превърна в огромна арена на активности. На сцената бе изнесен концерт с участието на деца – изпълнители. В другата страна на парка – до паметника на цар Иван Асен II – малки ентусиасти тренираха йога под внимателното наблюдение и ръководство на инструктора Милена Петрова.Празникът на детето в Асеновград продължи два дни (СНИМКИ)

Градската библиотека пък предложи прожекция по програма „Образователен планетариум“ на тема „Любопитни факти за Космоса“. А малко по-късно отново там се проведе и традиционният концерт на ученици от класа на музикалния педагог Кети Стоянова „Талантите на Асеновград“. Денят на детето завърши на сцената на площада с празничен спектакъл на Денс клуб „Косара“.Празникът на детето в Асеновград продължи два дни (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *