ПФК Ботев Пловдив покани на дебат основните претенденти за президентския пост в БФС

ПФК Ботев Пловдив покани на дебат основните претенденти за президентския пост в БФС

ПФК Ботев Пловдив отправи официална покана за дебат с основните претенденти за ново ръководство на Българския футболен съюз – Георги Градев, Георги Иванов, Михаил Касабов и Димитър Бербатов. Това съобщиха от жълто- черния клуб.

„Срещите ще се проведат в удобно за кандидатите време, между 9-и и 12-и март, в скайбоксовете на стадион „Христо Ботев „.
Модератор на събитието ще бъде гласът на „жълто-черните“ Валери Станков, като дебатът ще се излъчи през медийните канали на клуба. Нашата цел е при пълна прозрачност и взаимно уважение да дадем възможност на всички ботевисти да се запознаят с основните тези на кандидатите, както и да получат отговори на въпроси, които касаят пряко развитието на българския футбол и в частност нашия клуб.

ПФК „Ботев“ ще вземе решение кого от кандидатите ще подкрепи на предстоящия конгрес след провеждането на публичната дискусия и на базата на получените отговори“, се казва в съобщението на ПФК Ботев.

По-късно кандидатът за президент Георги Градев обяви, че приема поканата. „Приех поканата на Ботев Пловдив и ще отговоря на техните въпроси в понеделник (11 март) от 11 ч. на живо от стадион „Христо Ботев“. Това обяви кандидатът за президент на БФС Георги Градев. П.П. 11 ми е любимото число“, написа Градев в профила си във Facebook.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *