Отново глобиха нарушител на чистотата в Пловдив

Отново глобиха нарушител на чистотата в Пловдив

Пореден нарушител, който изхвърля отпадъци извън контейнерите за смет, бе констатиран през уикенда от дежурен екип на Пловдивския общински инспекторат. Служителите изрично са изпратени до зала „Олимпиада“ в район „Южен“  по сигнал, че от 2 седмици, най-вече през почивните дни, до съдовете за смет се оставят много найлонови чували и кашони.

Екипът на Инспектората успява да установи мъж от Пловдив в момент, когато изхвърля пластмасови туби от автомобилно масло и маслени филтри. На нарушителя е съставен акт по Наредбата за опазване на околната среда на територията на Община Пловдив. Глобата за констатираното нарушение за физически лица е от 300 до 800 лева.Отново глобиха нарушител на чистотата в Пловдив

Ръководствата на Община Пловдив и на ОП „Чистота“ полагат максимални усилия за подобряване на чистотата в града и призовават гражданите да изхвърлят отпадъците си на указаните места. Пловдивчани могат да подават сигнали за нарушения на горещия телефон на Пловдивски общински инспекторат 032/6111.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *