Община Асеновград с конкурс за „Най-атрактивна коледна елха у дома“

Община Асеновград с конкурс за „Най-атрактивна коледна елха у дома“

Община Асеновград обявява конкурс за „Най-атрактивна коледна елха у дома“. Денят на Рождество наближава неумолимо бързо, а духът на Коледа ни завладява все повече. Приповдигнатото настроение и усмивките по лицата на хората из целия град създават усещането за топлина, уют и доброта. Вече всички са подредили и украсили коледното дърво вкъщи и с нетърпение очакват Дядо Коледа да ги навести в празничната нощ и да им изпълни желанията.

Ето защо община Асеновград реши да потърси и награди най-атрактивната елха, украсена в домовете на асеновградчани. Как да участвате? Направете авторска снимка на украсената коледна елха вкъщи и я изпратете на лично съобщение на Facebook страницата на общината – ТУК: https://www.facebook.com/ObshtinaAsenovgrad . Няма и възрастово ограничение за участниците. Условие е само да са жители на община Асеновград. Всеки има право да изпрати по една снимка. С включването си в конкурса, участникът носи отговорност за нейното авторство и автоматично се съгласява същата да бъде популяризирана чрез информационните канали на общината. Към фотографията следва да напишете информация за контакт: две имена, телефонен номер и населено място. Личните данни няма да бъдат публикувани или ползвани за друго, освен за целите на конкурса. Срок за изпращане на снимки: от 15.12.23 г. (петък) до 25.12.23 г. (понеделник), включително. Гласуването след тази дата няма да бъде отчетено.

Всички, изпратени на лично съобщение със съответната информация за обратна връзка, фотоси ще бъдат събрани и публикувани в албум на Facebook страницата на общината. Там, потребителите на социалната мрежа ще имат възможността да гласуват за една или няколко от снимките – с Like. Участникът, чиято елха събере най-голям брой „лайкове“, ще получи коледна награда – изненада от община Асеновград. Спечелилият конкурса ще бъде обявен на 27.12.23 г. на общинския интернет сайт.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *