"Някъде там пак ще се видим!": Алекс Сърчаджиева емоционално за петата годишнина от смъртта на Иван Ласкин

"Някъде там пак ще се видим!": Алекс Сърчаджиева емоционално за петата годишнина от смъртта на Иван Ласкин

„Пет години Иване, пет! Не мога да повярвам! Как така минаха пет години от живота ми без теб! Ужасяващо е! Смразяващо е! Самотно е! Празно е!“ Така почете паметта на Иван Ласкин в социалните мрежи Александра Сърчаджиева. На 6 януари се навършиха 5 години от смъртта на актьора.

„Знаеш ли, толкова ме пази, толкова се грижи за мен, толкова ми трепери, че се оказа, че в тази къща оставяш две деца. И едното е майка на другото. Но София ме научи. И продължава да ме учи! Тя е изумителна Иване, тя е диамант! И е много по-мъдра от нас двамата взети заедно! Имам чувството, че плува свободно в океана, в който ние с теб я хвърлихме. И не я е страх, независимо колко е дълбоко, тъмно или бурно. Дано я виждаш там където си“, пише още тя. „Обичам те и ми липсваш болезнено много! Някъде там пак ще се видим!“ – завършва емоционалния си пост Александра Сърчаджиева.

Актрисата имаше връзка с Иван Ласкин от 2006 г. до смъртта му през 2019 г. Двамата имат дъщеря. Припомняме, че Иван Ласкин беше приет в болница на 28 декември 2018 г. и поставен в изкуствена кома заради чернодробна недостатъчност. Актьорът почина в първите дни на 2019 г. Няколко поколения българи, израсли със сериала и с героя на малкия Иван Ласкин, бяха потопени в скръб.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *