Ненчо Балабанов и Рафи Бохосян ще са водещите на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024

Ненчо Балабанов и Рафи Бохосян ще са водещите на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024

Двама домакини ще ви посрещнат на Годишни Музикални Награди на БГ Радио – актьорът Ненчо Балабанов и артистът Рафи Бохосян. Ненчо Балабанов е отявлен почитател на българската музика и БГ Радио и тази година за първи път ще води най-престижната церемония за музикални награди у нас. Гласът на актьора е познат на слушателите на БГ Радио, причината е, че именно той е гласът на медията и произнася всяко „БГ Радио – само българска музика“. На 26 май той ще бъде не само гласа, но и лицето на Годишни Музикални Награди на БГ Радио. Актьорът активно се включва в инициативите и празниците на БГ Радио, тази година той пръв поздрави Стартер – сутрешният блок на БГ Радио за 21-та им годишнина и зарадва Симо и Богдана в ефир.

Рафи Бохосян е добър приятел на БГ Радио и има опит като водещ и сценарист на Годишни Музикални Награди на БГ Радио. Рафи е откривал церемонията на наградите с песен и буквално гори за Годишни Музикални Награди на БГ Радио. През 2016 година в Благоевград, Рафи отново е в ролята на водещ на наградите, още тогава показва страстта си към  формата „Като две капки вода“ и решава да подражава на Поли Генова и уникалното ѝ изпълнение на песента „If love was a crime“ от конкурса Евровизия, 2016. Костюмът на домакина на наградите наподобява  космическата визия на Поли Генова и в сюблимния момент започва да пуши на сцената. Причината е в детайлите и  подръчните материали, а именно авария с електрическите крушки, с които водещият се е покрил, за да свети по-ярко и от Поли Генова на Евровизия. От тогава е ясно, че Рафи гори за наградите и след като пет години е бил водещ и тази година естествено и обезопасен ще застане отново на сцената и ще води мащабната церемония на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024.

22-те Годишни Музикални Награди на БГ Радио обещават невиждано шоу и бляскаво присъствие на най-отличените български поп и рок изпълнители на сцената през 2024 година. Лили Иванова ще блести на сцената на наградите и ще зарадва присъстващите с уникално изпълнение. Специални изпълнения за церемонията ще представят Любо Киров и Михаела Маринова, Кирил Маричков и Фондацията, Дони и Софи Маринова, DARA и Venci Venc’, Дара Екимова, Михаела Филева, Мария Илиева, Миро, Руши, Стефан Вълдобрев, Графа и Молец.

Наградата  „БГ Вдъхновение“ на името на Ана Мария Тонкова е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, тази година ще бъде връчена на мускетарът на българската музика, Кирил Маричков. Това е единствената награда, присъждана от eкипа на БГ Радио.

Най-голямото и вълнуващо събитие посветено на българската музика у нас се случва благодарение на международен екип ръководен от Марвин Дайтман – творческият двигател, зад някои от най-пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровизия през последните години.

Церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди 2024 на БГ Радио ще се състои на 26 май, 19:00 ч. в зала Колодрум, Пловдив и ще бъде излъчена на 27 май от 21:00 ч. по NOVA.  Билети може да намерите в мрежата на kupibileti.bg и билетната каса пред Община Пловдив.

Слушателите на БГ Радио определят наградените чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg. Победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на БГ Радио. Подкрепете своите любими български изпълнители и гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ Радио.

Повече подробности за Годишните Музикални Награди 2024 слушайте БГ Радио на ефирните честоти за цялата страна или чрез мобилното приложение radioplay. Следете и официалния сайт – www.bgradio.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.

Събитието е част от Културния календар на Община Пловдив.

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 се реализират с подкрепата на Община Пловдив, Vivacom, Easy Credit и Nescafe Dolce Gusto. Медийни партньори са NOVA, CITY Radio&TV и Артвент.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *