Насърчаването на социалното предприемачество - приоритет в Програмата на ГЕРБ

Насърчаването на социалното предприемачество - приоритет в Програмата на ГЕРБ

Важен приоритет в Управленската програма на ГЕРБ е насърчаване на социалното предприемачество и подкрепа на вече съществуващи социални предприятия за използване на новите технологии и подобряване на цифровите умения, за оборудване за работните места, осигуряване на достъп до пазари и до финансиране, както и осигуряване на качествени работни места за заетите лица в неравностойно положение.

Това заявиха кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив проф. Даниела Дженева, д-р Валерия Славова, Веселина Ботева и Даниела Митева в разговор с представители на Съюза на инвалидите в Пловдив. На срещата присъстваха районният ръководител на партията в „Южен“ Георги Василев и инж. Атанас Ташков от ръководството на структурата.Насърчаването на социалното предприемачество - приоритет в Програмата на ГЕРБ

Веселина Ботева, която е доказан експерт в социалната сфера, подчерта, че в Пловдив има общинско социално предприятие, в което работят хора със специални потребности и които създават уникални по рода си продукти.

Важно е да се фокусираме върху таланта и способностите, които вие притежавате и да ги развиваме, категорични бяха кандидатите за представители в 50-то Народно събрание проф. Даниела Дженева, д-р Валерия Славова, Веселина Ботева и Даниела Митева.Насърчаването на социалното предприемачество - приоритет в Програмата на ГЕРБ

По време на срещата те подчертаха, че ще работят усилено за създаването на адекватна и ефективна среда за нашите съграждани в неравностойно положение.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *