Най-известната поредица на Джеймс Ролинс излиза на екран (ВИДЕО)

Най-известната поредица на Джеймс Ролинс излиза на екран (ВИДЕО)

Добра новина за феновете на книгите на Джеймс Ролинс. Бестселърите от трилър поредицата за Сигма форс ще се появят на малкия екран.

Върху телевизионната адаптация работят съвместно създателят на Absentia Мат Сирълник, Amazon MGM Studios, Appian Way Productions на Леонардо Ди Каприо, Oakhurst Entertainment и Talaria Media.

Сигма Форс

Поредицата за Сигма проследява действият на екипа на строго секретна антитерористична програма на правителството на САЩ. Отделът се състои от оперативни служители на специалните сили, които използват експертно военно и научно обучение, за да се справят с глобалните усилия в борба с тероризма и да разследват научни въпроси, които биха могли да представляват заплаха за Съединените щати. Героите често се сблъскват с мистериозни противници и свърхестествени загадки, които разпалват въображението на милиони по света.

Стартирала през 2004 г. и публикувана от Harper, поредицата от книги се състои от 17 романа, всички от които са бестселъри на New York Times. 18 -ата част от поредицата „Arkangel“, трябва да се появи по книжарниците през август. У нас книгите на писателия се издават от Издателска къща Бард.

Произведенията на Джеймс Ролинс са преведени на над 40 езика, като са изключително популярни и в България. В допълнение към  поредицата за Сигма, той е написал четири други поредици от романи, включително книгите за Тъкър Уейн и партньорът му – кучето Кейн, които често обединяват сили с екипа на Сигма. Джеймс Ролинс е автор и на шест самостоятелни приключенски трилъра, както и на продължението на блокбъстъра на Стивън Спилбърг и Джордж Лукас – Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп. Писателят е автор и на поредицата „Ордена на сангвинистите“ в партньорство с Ребека Кантрел. Ролинс е написал и няколко фентъзи романа под името Джеймс Клеменс, предава Deadline.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *