Майка на две малки деца се нуждае от средства, за да оздравее

Майка на две малки деца се нуждае от средства, за да оздравее

Зов за съпричастност. Майка на две малки деца се нуждае от помощ, за да оздравее. 30-годишната жена от Бургас има тумор на тънките черва, а състоянието ѝ се влошава.

Жизнерадостна, усмихната, винаги готова да помогне – така близки и познати описват Роси Владимирова. Когато е само на 27, животът ѝ внезапно рухва. „Влезе в болница в Бургас. Благодаря на хората, че откриха поне какъв е проблемът, изпратиха ни в София, направиха ѝ операция, отстраниха каквото трябва. Мислехме, че всичко е приключило. Обаче тя, ако не всеки месец, през месец, е в болницата с кризи – не може да пие вода, не може да яде“, казва Янка Владимирова – майка на Роси, пред bTV.

Следва втора операция. Младата жена се стопява наполовина, а туморът расте. Надежда за Роси дава клиника в Турция. Първоначално необходимата сума е 40 000 лева. Близките ѝ се надяват с помощта на добри хора бързо да успеят да съберат средствата, защото времето ги притиска. „Не знаят как расте и докторите казаха: „Ако дойде момент, в който е пораснал много, ние сме безсилни“, обясни Янка Владимирова – майка на Роси.

Да оздравее мама се молят и дъщеричките на младата жена. „Много трудно беше в началото да им обясниш този проблем и да го разберат, защото са на 5 и на 8 годинки“, казва Янка.

„Лъчезарна, скромна, винаги помага на абсолютно всички, страхотно дете. Просто трябва да ѝ помогнем, за да може да живее един нормален живот“, обясни Теодора Маринова – приятелка на Роси.

Благотворителни кутии са поставени на различни места в града, приятели на Роси подготвят и базар. Ако и вие искате да помогнете, набирателната сметка е следната:

Росица Кирилова Владимирова

Инвестбанк

IBAN BG78IORT80485083276200

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *