Костадин Димитров се включи в акцията по почистване "Мисия Лаута" (СНИМКИ)

Костадин Димитров се включи в акцията по почистване "Мисия Лаута" (СНИМКИ)

Кметът Костадин Димитров се включи в почистването на парк „Лаута“. Рекорден брой доброволци се включиха в тазгодишната инициатива „Мисия Лаута“ 4. Сред тях са и председателят на общинския съвет Атанас Узунов, общински съветници и много граждани.Костадин Димитров се включи в акцията по почистване "Мисия Лаута" (СНИМКИ)

„Когато започнахме да възраждаме парк Лаута преди 12 години не мислех, че ще стане любимо място на толкова много пловдивчани. Сега паркът има нужда от нашата помощ за разчистване на изсъхналата растителност. Благодаря на всички заели се с организацията на “Мисия Лаута”! Традицията продължава!“, написа кметът на профила си във Facebook.Костадин Димитров се включи в акцията по почистване "Мисия Лаута" (СНИМКИ)

Освен Костадин Димитров, сред участниците бяха кметът на „Тракия” Георги Гатев, заместник-кметовете на Община Пловдив Иван Стоянов, Владимир Темелков, Савина Петкова, Николай Бухалов, председателят на Общинския съвет Атанас Узунов, общински съветници, кметът на район „Източен” Емил Русинов, директорът на ОП „Градини и паркове” Антон Георгиев, ОП „Чистота”, ДФ „Пловдив 112“, Аварийно спасяване „Пловдив“, ученици, деца, жители от всички райони на града, представители на украинската общност и спортисти от много клубове.Костадин Димитров се включи в акцията по почистване "Мисия Лаута" (СНИМКИ)

Журналистът Парашкева Иванова, един иницииаторите на мисията, подчерта, че тазгодишното издание съвпада с „Часът на Земята” – най-мащабното световно събитие, посветено на опазването на планетата.

Костадин Димитров се включи в акцията по почистване "Мисия Лаута" (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *