Кметът на "Източен" Емил Русинов с подаръци за Комплекса на слепите (СНИМКИ)

Кметът на "Източен" Емил Русинов с подаръци за Комплекса на слепите (СНИМКИ)

Кметът на район „Източен“ Емил Русинов посети Комплекса на слепите по повод предстоящите светли празници. В празничния поздрав се включиха децата от 4-та подготвителна група на детска градина „Наталия“ с директор Елена Василева, които изпълниха богата програма със стихове и песни за Великден. Облечени в колоритни български носии, децата внесоха много настроение в залата.Кметът на "Източен" Емил Русинов с подаръци за Комплекса на слепите (СНИМКИ)

С пожеланието да имат много поводи за празнуване, кметът на района връчи подарък – 15 разтегателни маси, за да ги ползват за събития в Комплекса. Те могат да служат за събирания, игра на карти и шах. От администрацията им занесоха и традиционните за празничната трапеза козунаци. Подаръците са осигурени от добри спомоществователи, на които Емил Русинов благодари.Кметът на "Източен" Емил Русинов с подаръци за Комплекса на слепите (СНИМКИ)

„Уверих присъстващите, че вратите на кметството в район „Източен“ са винаги отворени за тях, за техните проблеми и радости.  За прекрасната музикална програма децата получиха подарък книжки за рисуване“, обяви кметът на район „Източен“.Кметът на "Източен" Емил Русинов с подаръци за Комплекса на слепите (СНИМКИ)

 

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *