Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак (ВИДЕО)

Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак (ВИДЕО)

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак, съобщи Би Би Си. Новината съобщи самата тя във видеообръщение, като уточни, че вече е в „ранните етапи“ на химиотерапията.

В изявление, принцесата обяснява, че когато й е направила коремна операция през януари, не е било известно, че има онкологично заболяване. „Въпреки това изследванията след операцията установиха наличие на рак. Поради това моят медицински екип ме посъветва да се подложа на курс на превантивна химиотерапия и сега съм в ранните етапи на това лечение“, каза принцесата. „Не сте сами“ Тя каза, че мисли за всички, които са били засегнати от рак, добавяйки: „За всички, изправени пред това заболяване, независимо под каква форма, моля, не губете вяра или надежда. Не сте сами“. Катрин каза, че възстановяването от операцията й през януари за състояние, което не е разкрито, е отнело време и сега приоритетът е да успокои семейството си. „Уилям и аз правим всичко възможно, за да се преборим с това в името на нашето младо семейство“, каза тя.

„Отне ни време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луис по начин, който е подходящ за тях, и да ги уверим, че ще се оправя“, каза тя. „Сега семейството се нуждае от „малко време, пространство и уединение“, добави Кейт Мидълтън. Сега не се очаква Катрин и принц Уилям да се появят с кралското семейство на Великден и няма да има ранно връщане към официалните задължения за принцесата. Дворецът също така каза, че внезапното отсъствие на принц Уилям от панихида в края на февруари се дължи на откриването на диагнозата на Катрин.

Във видео изявлението си тя говори за подкрепата от семейството си: „Да имам Уилям до себе си също е страхотен източник на комфорт и увереност. Както и любовта, подкрепата и добротата, които бяха показани от толкова много от вас. Това означава толкова много и за двама ни.“

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *