Ивелин Попов със страхотен жест към посетителите на концерта с песни на АББА в Пловдив

Ивелин Попов със страхотен жест към посетителите на концерта с песни на АББА в Пловдив

Ивелин Попов подарява фланелка с автограф на концерт с песни на АББА в пловдивската зала С.И.Л.А. Капитанът на „Ботев“ Пловдив и трикратен футболист №1 на България  се оказа голям фен на шведските музикални легенди от АББА.

На 13 януари от 19.30 часа в пловдивската зала С.И.Л.А. ще звучат златните хитове като Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S. и много други в изпълнение на много емоционалните сръбски музиканти от ABBA REAL BAND SERBIA. Подготвени са много изненади за зрителите, като една от тях ще е фланелка на Ивелин Попов с автограф. Друг зрител пък ще получи изящно златно бижу от един от спонсорите на концерта, разказа промоутърът на събитието Евгения Стайловска.

Още: Ивелин Попов е футболист на годината за Ботев Пловдив

Сърбите от ABBA REAL BAND вече показаха на българските зрители, че като истински балканци са с много гореща кръв и знаят как се прави шоу. А двете красиви певици впечатлиха истински мъжката част от публиката. Изпълненията им накараха всички зрители в столичната зала на Софийската филхармония и във варненския Фестивален конгресен център да станат на крака и да танцуват.

Още: Хитовете на ABBA ще звучат на 13 януари в Пловдив

Ден преди концерта в Пловдив, музикантите ще гостуват и в Бургас, където всички билети са продадени. Ограничен брой билети за пловдивския концерт на 13 януари от 19.30 часа в зала С.И.Л.А. могат да бъдат намерени в мрежата на Ивентим и онлайн, както и на касите: Билетен център пред община Пловдив, каса „МаскАрт“ в ДК „Борис Христов“, Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър, (от страната на АМТИИ).

 

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *