Иван Гешев: Ако има национални избори, ще участваме

Иван Гешев: Ако има национални избори, ще участваме

В случай че има национални избори, ще участваме. Нашето виждане е да използваме партия мандатоносител или гражданското сдружение „Справедливост за България“ да прерасне в политическа партия. Това каза на пресконференция лидерът на сдружението и бивш главен прокурор Иван Гешев.

„Няма да участват политици, защото партиите се превърнаха в търговски дружества, а тези, които ги управляват, не са лидери, а търговски директори. Тези дружества търгуват с власт, с постове, с пари, с комисионни. Хоризонтът им е къс – една-две години и от избори до избори. Всеки бърза да открадне каквото може“, коментира Гешев. Той определи политическата обстановка в България към момента като „трагедия и срам“, предаде БТА.

На въпрос на какъв етап е разследването за взрива срещу него, Гешев разкри, че все още продължава и чака да бъде разпитан.

„Единственото, което ме радва, е че Европол участва в това разследване“, добави Гешев. Той отново посочи, че подозира Борисов да има общо с взрива до колата му.

На въпрос на какъв етап е разследването за взрива срещу него, Гешев разкри, че все още продължава и чака да бъде разпитан.

„Затова и помолих прокуратурата да го разпита“, допълни бившият главен прокурор, цитиран от БТА.

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *