Емил Русинов съдейства за уреди за две детски площадки в ДГ „Щастливо детство“ (СНИМКИ)

Емил Русинов съдейства за уреди за две детски площадки в ДГ „Щастливо детство“ (СНИМКИ)

Днес на светлия християнски празник – Благовещение, кметът на район “Източен“ Емил Русинов донесе блага вест за децата от детска градина „Щастливо детство“, като им съдейства за осигуряване на уреди за оборудване на две детски площадки. Заедно с госпожа Евгения Попиванова прерязаха лентата на новото съоръжение с пожелание за благословени дни под аплодисментите на децата. Емил Русинов съдейства за уреди за две детски площадки в ДГ „Щастливо детство“ (СНИМКИ)

Директорът на детското заведение, Евгения Попиванова, изказа благодарности към районния кмет за добрата комуникация, разбиране, съвместно сътрудничество и отзивчивост.Емил Русинов съдейства за уреди за две детски площадки в ДГ „Щастливо детство“ (СНИМКИ)

„За мен е истинско удоволствие, когато съм допринесъл за комфорта на децата, за да имат повече детски зони, където да се забавляват и да играят на воля. Добрият пример ни учи да бъдем полезни и да си помагаме. Няма нищо по-добро от това да се грижим за децата.“, заяви Емил Русинов.Емил Русинов съдейства за уреди за две детски площадки в ДГ „Щастливо детство“ (СНИМКИ)

Възпитаниците на детското заведение представиха артистична програма със стихотворения, песни и танци, в които участваха деца от всички групи. Темата беше идващата пролет. В залата кипеше много настроение и весели усмивки, с които се заредиха и гостите на тържеството.Емил Русинов съдейства за уреди за две детски площадки в ДГ „Щастливо детство“ (СНИМКИ)

Китка здравец по стар обичаи и традиция, децата закичиха на Емил Русинов с пожелание, да е здрав и благословен.Емил Русинов съдейства за уреди за две детски площадки в ДГ „Щастливо детство“ (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *