ihub.bg - вашият верен партньор в сферата на фулфилмънт услугите

ihub.bg - вашият верен партньор в сферата на фулфилмънт услугите

Фулфилмънт услугите са ключов компонент на бизнеса за електронна търговия, чиято цел е да улеснят търговците, както и да създадат по-добро преживяване за крайния потребител. По същество фулфилмънт услугите представляват изнасяне на логистичните дейности на вашия онлайн магазин, на доставчик от трета страна, който се грижи за складирането, опаковането и изпращането на вашите продукти. Това спестява от вашето време и ресурси и дава възможност да се съсредоточите върху други аспекти на вашия бизнес, като маркетинг, продажби и разработване на нови продукти. Всичко това ще намерите на ihub.bg.

Сред най-големите предимства от използването на фулфилмънт услуги е, че те могат значително да намалят оперативните разходи на бизнеса ви. Възлагайки логистичните дейности на външни изпълнители, не е необходимо да инвестирате в складово пространство, оборудване, персонал или софтуер за менажиране на инвентара, чиято поддръжка е скъпоструваща и коства много време и усилия. Вашият фулфилмънт партньор в лицето на ihub.bg ви предоставя услугите, от които се нуждаете, на фиксирана цена, определена спрямо вашите обеми.

Друга полза на фулфилмънт услугите е, че помагат на вашия онлайн магазин да се разрасне много по-бързо е ефективно. С увеличаването на обема на поръчките, се налага да скалирате мащаба на операциите си, за да отговорите на очакванията на вашите клиенти. Фулфилмънт центровете разполагат с инфраструктурата и експертния опит, за да обработват голям брой поръчки по всяко време, благодарение на което ви спестяват грижите от ограничен капацитет или забавени поръчки. Всички тези фактори ви помагат да изградите отлична репутация сред клиентите, както и да им осигурите възможно най-доброто потребителско преживяване, което е от основно значение за дългосрочния успех в електронната търговия.

На ihub.bg ви предлагаме съдействие във всеки един от процесите, съпътстващи вашия бизнес – складиране, обработка на поръчки, изпращане, интеграция с вашия магазин, брандиране на опаковъчните материали, следене за стокова наличност и обработка на върнатите пратки.

Складиране

В ihub.bg разполагаме с модерен склад, разположен на 2000 квадратни метра, предоставящ възможност за съхранение на продукти от всякакъв вид и размер. Намираме се на удобна локация до летище София, в непосредствена близост до основни логистини хъбове, което осигурява максимално лесен и бърз достъп до вашите продукти.  При нас складирате разнообразни видове стока като техника, дрехи, козметика, книги и много други. Всеки продукт получава уникален баркод преди да бъде запроходен в нашата складова система, след което бива разположен на рафт, кутия или пале, в зависимост от неговия размер. Стелажната система в нашия склад ни предоставя разгъната площ от 1600 кв.м, както и 1000 палетоместа.

Обработка на поръчки

При получаване на поръчка, тя бива разпределена в протокол за събиране, след което софтуерът води пикъра до точното местонахождение на продукта в склада. След това продуктите биват разпределени по контейнери в пакетажната зона, като всеки контейнер съдържа отделна поръчка. При последната стъпка, проверяваме всички продукти от поръчката, печатаме товарителница и пакетираме. Този 3-степенен процес на проверка гарантира за свеждането до минимум на грешките при изпълнение на поръчки.
Процесът по опаковане на поръчки включва и поставянето на допълнителни документи, като фактури, приемо-предавателни протоколи, както и рекламни материали по ваше желание. Също предлагаме kitting и subscription box, като по този начин увеличавате стойността на вашите поръчки и решавате проблема с продуктите, които се застояват дълго време на склад. Обработваме и изпращаме поръчките в същия ден, в който сме ги получили, в зависимост от часа на постъпването им.

Изпращане

Бързата и надеждна доставка е от основна важност за всеки онлайн търговец, за да може да е конкурентен на пазара. В iHub изпращаме поръчките ви на територията на целия Европейски съюз, както и в САЩ и Великобритания. Ежедневно изпращаме голям обем поръчки, благодарение на което имаме договорени преференциални цени за доставка с всички наши куриерски партньори.  Предлагаме доставка до адрес на клиента, офис на куриер или pick up point. Доставяме за 1 ден в България, Румъния и Гърция.

Доставяме до следните дестинации: България, Гърция, Румъния, Словения, Словакия, Хърватия, Чехия, Унгария, Полша, Германия, Австрия, Италия, Франция, Испания, Португалия, Белгия, Дания, Естония, Латвия, Литва, Финландия, Нидерландия, Швейцария, Швеция, Люксембург, Израел, Ирландия, Великобритания, САЩ.

API

Свързвате лесно вашия онлайн магазин със софтуера ни чрез нашето API, независимо от платформата, която ползвате. Чрез нашата интеграция, получаваме автоматично поръчките в  система ни, което значително улеснява процеса на работа и премахва опасността от грешки. Интегрирайки се с нас, получавате достъп до цялата ни куриерска мрежа чрез само едно API.

Брандирани опаковъчни материали

Първото впечатление, което вашият клиент придобива след покупката е при получаване и отваряне на продукта. Основна роля в този етап на взаимодействие с потребителя играе опаковката на продукта. Според проучване, 40% от потребителите са по-склонни към повторна поръчка, ако онлайн търговецът е използвал брандирана и по-детайлна опаковка. Използването на такъв тип пакетиране повишава разпознаваемостта на вашия бранд и трайното му присъствие в съзнанието на клиента. Именно поради тази причина, в iHub ви осигуряваме брандирани опаковъчни материали, съобразени с нуждите на вашия онлайн магазин. Помагаме ви в целия процес от избора на вида опаковка до изготвянето на дизайна.

Наложен платежи

Най-широко разпространените методи за разплащане в онлайн търговията са онлайн плащанията и наложения платеж. Наложен платеж, или Cash On Delivery(COD), е разплащателен метод, при който клиентът заплаща покупката при получаването й. Този метод все още е предпочитаният в много страни от Централна и особено от Източна Европа, където повече от половината онлайн покупки са именно с опция наложен платеж. Ние събираме всички наложени платежи и ги изплащаме на посочената от вас банкова сметка до два пъти седмично.

Държавите, до които доставяме с опция наложен платеж са: България, Гърция, Румъния, Хърватия, Словения, Словакия, Естония, Латвия, Литва, Чехия, Полша, Германия, Австрия, Унгария, Италия, Испания, Португалия.

Върнати пратки

Работим с местни куриери във всяка държава, което максимално улеснява връщането от страна на клиента. При получаване на върнатите поръчки в нашия склад, всеки продукт бива внимателно прегледан, като при наличие на дефект или нарушена цялост, изпращаме на онлайн търговеца детайлно описание на проблема заедно с прикачени снимки. След като върнатите продукти преминат през проверка, биват заприходени обратно в системата ни.

Доверете е на ihub.bg – лидер във бързоразвиващата се сфера на фулфилмънт услугите!

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *