Емил Русинов запали светлините на коледната елха в "Източен" (СНИМКИ)

Емил Русинов запали светлините на коледната елха в "Източен" (СНИМКИ)

Кметът на район „Източен“ Емил Русинов спази традицията  и организира коледен концерт за запалване светлините на  разкошната  коледна  елха  в парк “Каменица“. Той пожела на всички здраве, благоденствие и просперитет, като след традиционното отброяване от  шумното множество  зрители, украсеното дърво засия в целия си блясък. Фойерверките  отприщиха възхитата на всички и огласиха целия парк.Емил Русинов запали светлините на коледната елха в "Източен" (СНИМКИ)

Ситният дъжд не попречи на празничното настроение, като легендарната беседка на любовта  в парка се превърна в малка прелестна сцена за изява на децата. Красивата Снежанка вдигна настроението с анонсите за всяка изява- коледари от ДГ“Чайка“, мажоретки от СУ “Симон Боливар“ и НУ “П. Р. Славейков“, Арт групата „Славена“, вокално студио от ОУ “Васил Левски“, коледни стихчета от малчугани от детски градини и др.Емил Русинов запали светлините на коледната елха в "Източен" (СНИМКИ)

Районният кмет се погрижи в самото начало на празника да  осигури чадъри  за част от зрителите. Дълго време след края на празника множеството хора останаха около красивата елха, правиха снимки и се радваха на тържествената атмосфера.Емил Русинов запали светлините на коледната елха в "Източен" (СНИМКИ)

Публикувай коментар

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *